Saltele si textile pat

Filtre
Culoare
Dimensiune

personalizeaza produsul

Ne plac provocarile si oamenii creativi. De aceea, iti oferim posibilitatea de a-ti pune amprenta pe mobilierul din camera copilului, pentru ca acesta sa iasa exact asa cum doresti.

Saltele si textile pat

Daca vrei ca dormitorul copilului sa fie un spatiu bine organizat, gandit cu atentie pentru a oferi acces facil la toate lucrurile de care cel mic are nevoie, atunci ai ajuns in locul potrivit. La Lura, suntem specializati in crearea de piese de mobilier pe comanda, concepute pentru a se integra perfect in spatiul disponibil.

Indiferent daca visezi la un dulap in camera copilului, creat sub forma unei casute sau a unui castel, sau ai nevoie de rafturi practice care sa fie amplasate la nivelul lui pentru acces usor, noi suntem aici pentru tine. Cream solutii inteligente de depozitare, inclusiv cutii ingenioase pentru a pastra jucariile la locul lor.
Ceea ce este si mai important, toate produsele noastre sunt realizate din materiale naturale, non-toxice, perfecte pentru cei mici, astfel incat poti fi sigur ca mediul in care copilul tau creste este unul sanatos. Echipa Lura este pregatita sa transforme visurile tale in realitate.

Alatura-te comunitatii noastre!

Descopera noutatile din lumea creativa si inspirata pentru copii! 

Cos
Logare

Nu ai cont inca?

Incepe sa scrii...
×