CONCURS

Daca nu stiti incotro sa o apucati cu amenajarea camerei copilului,
acest giveaway este pentru voi!

Poate ca ai zeci de poze salvate de pe pinterst, dar nu stii daca sunt potrivite pentru spatiul tau sau pentru varsta copilului. Sau poate te-ai saturat sa cumperi lucruri care nu se potrivesc intre ele sau care se dovedesc a nu fi perfect functionale pentru nevoile voastre.

Ce facem?

In Montessori, invatarea este naturala si spontana, generata de interactiunea cu mediul. Spatiile Montessori sunt create cu grija pentru a sustine curiozitatea si dorinta de explorare a copiilor.  

Frumusetea deriva din simplitate si ordine, reflectate in materiale, culori si elemente decorative alese. Aceasta abordare dezvolta gustul estetic al copiilor inca de la o varsta frageda si contribuie la o dezvoltare armonioasa a acestora.

Descopera cele mai captivante designuri de camere pentru copii!
Un loc magic si plin de culoare pentru aventurile lor zilnice.

Inscrie-te in concurs, participa la tragerea la sorti si poti castiga
un voucher de 250 de lei,
care poate fi folosit la cumparaturi online pe …. sau in …

Despre mine

Sunt Raluca, designer pentru produsele Lura, mobilier si decoratiuni din lemn fabricate in Romania cu grija pentru copii si mediu. De 8 ani, am discutat cu mii de parinti, iar produsele Lur a au facut sute de copii fericiti.

Daca vrei sa amenajezi o camera de poveste pentru cel mic, tinand cont de varsta si nevoile lui, dar si de siguranta si functionalitate, serviciile noastre de consultanta te pot ajuta.

Conditii/inregistrare
Vezi regulament 

Urmareste-ne pe Instagram!