O poveste despre pasiune si dedicare

misiunea noastra este

sa oferim copiilor un mediu sanatos si sigur in care pot creste si se pot dezvolta frumos. Camera copilariei ia forma unui Univers intreg pentru cei mici. De aici si dorinta noastra de a oferi mobilier Montessori, articole de iluminat, lenjerii pentru pat si alte elemente de decor pentru copii realizate din materiale de calitate superioara, naturale, fara compusi chimici.

povestea noastra

Cum a aparut Lura Atelier 

La varsta de 5 luni, cand incepuse sa fie mai activ, bebelusul nostru a avut parte de o experienta neasteptata – a cazut din patul matrimonial.
Aceasta intamplare socanta pentru noi ne-a deschis ochii si m-a transformat in avocatul sigurantei copiilor. Mi-am propus sa creez paturi cat mai aproape de nivelul solului astfel incat sa prevenim astfel de incidente neplacute.

Din dorinta noastra de a oferi copiilor confort si siguranta, s-a nascut Lura Atelier. In prezent, mii de copii se bucura de mobilierul nostru Montessori si de elementele de decor concepute cu atentie pentru a le oferi o experienta placuta in propriul lor spatiu. Ne straduim ca fiecare patut creat de noi sa fie un loc in care fiecare copil sa se simta protejat si iubit in permanenta.

despre mine

De la inginerie la tamplarie 

Eu sunt Raluca, mama, sotie, fiica, prietena, antreprenor, pasionata de zero waste, stiinta Feng Shui si bricolaj. Sunt inginer constructor dar, dupa nasterea primului copil, m-am reinventat urmand o pasiune mai veche – designul interior.
Sustin amenajarea locuintei astfel incat copiii sa simta ca sunt o parte importanta a familiei, cu locuri pentru jucarii in camera de zi si spatii unde fiecare sa se simta bine. Imbin reguli de design interior cu elemente Montessori si Feng Shui pentru a aduce armonie in casa si in viata familiilor cu copii.
Intr-o lume a consumerismului, imi doresc sa creez produse durabile, din materiale naturale si sigure, aducand valoare casei si vietii noastre de parinti.
Cred in ideea de a face ceva cu sens si conexiunea cu clientii mei dincolo de tranzactii comerciale. Cred intr-o frumoasa aventura pe care o parcurgem impreuna pentru a obtine varianta optima de amenajare a spatiului.

valorile care ne conduc

respect

Modul in care sunt priviti si tratati copiii traseaza deciziile pe care le vor lua ca adulti si modul in care ii vor trata la randul lor pe cei din jur. Respectul fata de copii, mediul inconjurator, colegi, angajati, este baza educatiei ce influenteaza viitorul nostru, al tuturor.

familia

Familia este, sau ar trebui sa fie, sursa noastra de iubire, caldura, respect si armonie. In cadrul acesteia, fiecare copil este protejat si se bucura de sentimentul de apartenenta. Mediul familial ofera copilului o baza solida pe care acesta sa-si construiasca propriul drum in viata.

sustenabilitate

Pentru ca ne pasa de viitor, plantam un copac pentru fiecare pat executat. Este o actiune care construieste un pod intre doua domenii importante: productia si conservarea mediului. Sustenabilitatea e cool, e la moda, dar e si ABSOLUT NECESARA!

AUTENTICITATE & CREATIVITATE

Suntem permanent conectati la toate trendurile internationale in materie de design, insa principiile de la care nu ne abatem niciodata sunt cele legate de confort, functionalitate si durabilitate. Punem calitatea pe primul loc si alegem sa facem doar produse ce aduc valoare vietii de familie. 

ce facem?

design

Designul pentru copii influenteaza de fapt generatiile viitoare si lumea in ansamblu. Ceea ce le oferim acum si mediul pe care il pregatim pentru ei modeleaza perceptia lor asupra vietii. Copiii absorb calitatile mediului in care se dezvolta, motiv pentru care acesta trebuie sa fie frumos, curat si ordonat.

Cu toate ca pare usor, sa combini nevoile copiilor intr-un spatiu si cu un buget limitat, poate fi o sarcina dificila. Lumina, culorile, formele, texturile – toate au importanta pentru a echilibra nevoia de fantezie a copiilor cu cerintele de functionalitate, siguranta si confort ale adultilor.

Rolul meu este sa te ajut sa reorganizezi spatiul cand apar copiii, sa integram lucrurile lor fara a crea haos si sa mentinem armonia si echilibrul prin design si mobilier special conceput pentru etapele de dezvoltare, tinand cont de preferintele familiei, spatiul disponibil si buget.

productie

Suntem producatori de piese de mobilier standard pentru copii, disponibile in magazinul nostru online, dar oferim si servicii de mobilier la comanda pentru spatii destinate celor mici, fie ca este vorba de proiecte proprii sau de colaborari cu designeri si arhitecti. Scopul nostru comun este de a ajuta parintii sa obtina un mediu sigur, functional si frumos.

In procesul de productie a mobilierului pentru copii acordam o atentie speciala calitatii materialelor folosite, rezistentei acestora, rotunjirii muchiilor sau tipurilor de vopsele aplicate. 

Sustinem utilizarea lemnului natural, evitand substantele periculoase. Desi investitia initiala poate fi mai mare, mobilierul din lemn natural va avea un aspect deosebit, o durabilitate crescuta si va oferi un mediu mai sanatos. Un alt avantaj este ca lemnul poate fi usor reconditionat, repictat sau redesenat, pentru a fi mereu actual.

program de sustenabilitate

Pentru fiecare pat executat
plantam un copac

echipa lura

Lucrurile bune nu sunt niciodata facute de o singura persoana, ci de o echipa. 

Peste 1000 de copii fericiti dorm in paturile Lura

Executam doar produse ce aduc plus valoare copilului si parintilor

Ne urmam misiunea de a face design “kids friendly” 

Vrei sa iei legatura cu noi?

Scrie-ne un email sau suna-ne!

  • hello@lura.ro
  • 0746.572.419

idei si inspiratie

Iti punem la dispozitie concept de design interior Montessori, sugestii de mobilier adaptat nevoilor copiilor si idei pentru a crea un mediu stimulativ si educativ pentru cei mici.

categorii blog

URMARESTE-NE PE INSTAGRAM!

ALATURA-TE COMUNITATII NOASTRE!

Descopera noutatile din lumea creativa si inspirata pentru copii!

Alatura-te comunitatii noastre!

Descopera noutatile din lumea creativa si inspirata pentru copii! 

Cos
Logare

Nu ai cont inca?

Incepe sa scrii...
×