Optiuni de plata

Ne dorim sa fim in permanenta alaturi de clientii nostri si sa le punem la dispozitie diverse modalitati de achizitionare a produselor realizate in atelierele Lura. Misiunea noastra este sa eliminam obstacolele financiare si sa facilitam accesul la produse premium pentru cat mai multi copii, astfel incat acestia sa beneficieze de dezvoltare optima, fara a fi constransi de resursele financiare limitate.
CARDUL DE DEBIT

Acceptam carduri de debit MASTERCARD, MAESTRO, VISA, in conditii de maxima siguranta. Dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre procesatorul de plati, NetopiaMobilPay.ro. Este necesar ca toate campurile solicitate de procesatorul de plati sa fie completate corect, iar banii se vor retrage automat din cont.

CARDUL DE CREDIT
Oferim clientilor posibilitatea de achizitionare a produselor Lura si in rate, cu ajutorul cardurilor bancare. La fel ca in cazul cardurilor de debit, platile se realizeaza prin intermediul procesatorului de plati NetopiaMobilPay.ro. Dupa introducerea datelor, ai posibilitatea de a selecta numarul de rate dorite.
NUMERAR SAU RAMBURS
Produsele noastre se pot achita si numerar, in momentul in care coletul ajunge la tine. Trebuie sa platesti curierului contravaloarea produsului, iar acesta va emite o chitanta de ramburs.
ORDIN DE PLATA (OP)
Pentru a achizitiona produsele Lura prin ordin de plata sau transfer bancar, vei primi toate detaliile necesare pe e-mail dupa confirmarea comenzii. Te rugam sa ne trimiti o dovada a platii pe adresa noastra de e-mail dupa finalizarea tranzactiei. Livrarea produselor va avea loc dupa confirmarea integrala a platii in contul nostru.
GIFT CARD
Daca doresti sa faci un cadou util unei persoane dragi, ii poti achizitiona un Gift Card, cu diferite valori. Pe baza acestuia, persoana in cauza poate face achizitii pe site-ul nostru. Valoarea gift cardului nu se pate preschimba in bani iar acesta are o valabilitate de 2 ani de la data achizitiei.

INTREBARI FRECVENTE

Pot achita si in rate un produs, fara dobanda?

Pe langa varianta de achizitie a unui produs cu ajutorul unui card de credit, la Lura iti oferim si posibilitatea de a achita produsul in 3 rate:

  • Avans – la lansarea comenzii 
  • Plata intermediara la o luna de la efectuarea comenzii 
  • Plata finala – la livrarea produsului 
Se percepe vreun comision pentru plata ramburs?
Nu, pentru plata ramburs nu percepem niciun comision.
Pot anula o comanda?
Sigur, comanda plasata poate fi anulata, insa avansul platit pentru produsele pe comanda nu va fi returnat pentru ca noi debitam materialul in functie de specificatiile fiecarui client si rezervam un anumit timp executarii comenzii tale.
Cos
Logare

Nu ai cont inca?

Incepe sa scrii...
×