Conturam impreuna spatiul ideal pentru copiii nostri

PERFECT FIT PROMISE

Amenajarea perfecta pentru camera celor mici se afla la intersectia dintre imaginatia copiilor si simtul practic al parintilor.
Sunt alaturi de tine cu pachete personalizate de consultanta in amenajarea camerei copilului si a casei. 

Promisiunea mea, pe langa faptul ca vei economisi mult timp si bani, este ca vei obtine produse ce se potrivesc perfect cu nevoile fiecarui membru al familiei si care vor aduce armonia necesara in camin.

Ai nevoie de consultanta privind amenajarea camerei copilului?

Te ajutam sa creezi un spatiu nu doar primitor ci si sanatos.

pachete

Consultanta pentru dimensionarea mobilierului si alegerea produselor din shop

GRATUIT 30 min

Ai vazut mai multe produse, dar poate nu iti dai seama de toate avantajele sau dezavantajele si nu stii ce sa alegi, astfel incat sa nu regreti achizitia facuta?
Un call de 30 minute te va ajuta sa iti dai seama daca un produs ti se potriveste sau ce ajustari trebuie sa faci astfel incat sa fie exact ceea ce ai tu nevoie.

Propunere amenajare sub forma de Moodboard

500 Lei

Vrei cele mai potrivite produse dar si solutii pentru pozitionarea mobilierului? In urma unei analize complete a spatiului si familiei, iti vom prezenta varianta optima de mobilare, sub forma unui moodboard, ce te va ajuta sa iti faci o idee de ansamblu asupra amenajarii. Moodbordul contine atat produse fabricate de noi cat si produse de la partenerii nostri (tapet, covoare, lustre etc).

Consultatie 1:1 pentru decluttering si organizare – 1 h

200 Lei online / 300 Lei la domiciliu (In Bucuresti)

Din punct de vedere psihologic, lucrurile ordonate contribuie la o stare interioara in care domina pacea si armonia. Haosul, dimpotriva, trezeste in om nervozitate si distrage atentia. Inainte sa folosim tehnici de organizare, este indicat sa incepem cu reducerea numarului de lucruri pe care le depozitezi.

Analiza Feng Shui a casei – 1500 Lei pt apartament mai mic de 100 mp

1500 Lei

Stiinta Feng Shui studiaza modul in care mediul influenteaza prosperitatea si armonia umana. Daca vrei solutii practice de amenajare interioara a casei pentru a echilibra energiile pozitive si negative, a avea o sanatate buna, somn odihnitor, copii cu evolutie armonioasa, cere o analiza a spatiului. 

CLIENTI FERICITI

Iti multumim pentru increderea acordata si pentru ca ne permiti sa facem parte din amintirile pretioase, de familie! 

De ce lura?

Ne bazam pe experienta noastra in design interior si mobilier Montessori, aducandu-ti idei inspirate si solutii personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale dar si ale familiei.

Ai o intrebare?

nu ezita sa ne contactezi!

Echipa Lura este pregatita sa vina cu raspunsuri si lamuriri privind produsele noastre sau proiectele pe care le ai in pregatire. Ne poti contacta cu incredere pentru consultanta, sfaturi sau informatii aditionale. Asteptam cu nerabdare sa iei legatura cu noi!
Cos
Logare

Nu ai cont inca?

Incepe sa scrii...