IMPLICARE PENTRU UN VIITOR MAI BUN

Suntem constienti ca fiecare mic pas facut pentru mediu va conta in viitor, in special in ceea ce priveste viitorul copiilor nostri.

Din acest motiv, ne-am angajat sa nu lucram doar pentru confortul prezent al celor mici, ci si pentru binele lor pe termen lung. Din dorinta de a contribui la protejarea mediului, echipa Lura a luat decizia de a planta un copac pentru fiecare piesa de mobilier produsa. 

Dar nu ne oprim aici. Ne-am asumat angajamentul de a utiliza in atelier numai produse ecologice si vopsele pe baza de apa, care nu sunt toxice nici pentru copii, nici pentru natura.

PROMOVAM UN MEDIU SANATOS, ATAT LA INTERIOR CAT SI LA EXTERIOR

Lucram si ne aducem contributia pentru un mediu curat si sanatos, pentru ca generatiile urmatoare sa se poata bucura de frumusetea lumii inconjuratoare si de un aer curat.

Pasi mici pentru o lume mare…

Fiecare copil merita sa creasca intr-un spatiu sanatos, inconjurat de mobilier si accesorii sustenabile si prietenoase cu mediul inconjurator. In acelasi timp, avem constiinta ca natura are nevoie de regenerare. 

Prin urmare, am dezvoltat o formula castigatoare si am descoperit ca amenajarea interioara poate fi realizata intr-un mod sustenabil, respectand cateva reguli usor de adaptat.

De la selectia materialelor utilizate pana la angajamentul nostru de a planta copaci, echipa Lura se dedica atat copiilor, cat si mediului inconjurator, promovand armonia dintre aceste doua aspecte esentiale ale vietii noastre.

SISTEM BUY-BACK

Scopul acestui sistem este sa incurajeze reciclarea si sa sprijine economia circulara, avand ca rezultat reducerea cantitatii de deseuri generate si diminuarea impactului lor asupra mediului.
Producem cu grija mobilierul care se integreaza armonios in fiecare camera, iar in acelasi timp, oferim parintilor consultanta specializata pentru a defini un spatiu perfect adaptat nevoilor si preferintelor lor.

Fie ca iti doresti doar mobilier precum paturi, dulapuri, etajere, jucarii speciale si accesorii pentru camera celui mic sau ai nevoie de un pachet complet care include si un plan personalizat de amenajare, suntem gata sa te sprijinim cu placere.

ALATURI DE NATURA

La atelierul Lura, ne preocupam profund de conservarea mediului si de educatia copiilor in aceasta directie importanta. In calitate de parinti, producatori de mobilier si jucarii pentru copii, suntem constienti de impactul pe care alegerile noastre il pot avea asupra alegerilor viitoare ale celor mici.

Implicarea in conservarea mediului incepe cu materialele pe care le folosim pentru fiecare articol pe care il producem. Ne asiguram ca toate materialele sunt prietenoase cu mediul si non-toxice, astfel incat sa protejam sanatatea copiilor si sa contribuim la mentinerea unui mediu curat. In plus, suntem dedicati plantarii unui copac pentru fiecare piesa de mobilier produsa, contribuind astfel la regenerarea naturii. 

Dar educatia este la fel de importanta ca si productia noastra ecologica. Suntem de parere ca, inca de la o varsta frageda, copiii ar trebui sa invete sa aprecieze natura si sa respecte mediul inconjurator. De aceea, promovam jucariile noastre Montessori si alte jucarii din lemn care ii ajuta pe cei mici sa dezvolte conexiuni cu natura si sa invete despre importanta conservarii mediului.

Cos
Logare

Nu ai cont inca?

Incepe sa scrii...
×