Paturi copii

Filtre
Culoare
Dimensiune
Spatiu de Depozitare
Tip pat

Pat Andreea

4,700.00 lei4,900.00 lei

personalizeaza produsul

Ne plac provocarile si oamenii creativi. De aceea, iti oferim posibilitatea de a-ti pune amprenta pe mobilierul din camera copilului, pentru ca acesta sa iasa exact asa cum doresti.

Paturi copii

La Lura, ne dedicam cu pasiune realizarii de paturi ce imbina eleganta cu respectul pentru mediu. Fiecare produs este atent vopsit cu vopsea pe baza de apa, oferind o optiune sigura si non-toxica pentru cei mici. Designul nostru este inspirat din principiile metodei Montessori, punand mereu accentul pe practicitate si confort.

Paturile noastre sunt veritabile opere de arta, gandite sa se integreze perfect in decorul camerei copiilor. Poti alege din tematici variate precum „jungla,” „padure” sau stilul Boho pentru a aduce un strop de magie in camera lor. Toate paturile sunt confectionate la comanda, astfel incat sa se potriveasca exact nevoilor si spatiului disponibil din camera copiilor.

Ne asiguram mereu ca fiecare pat aduce eleganta si functionalitate in camera copiilor tai, pentru a crea un mediu reconfortant si armonios, in care acestia sa se bucure de aventurile lor.

Alatura-te comunitatii noastre!

Descopera noutatile din lumea creativa si inspirata pentru copii! 

Cos
Logare

Nu ai cont inca?

Incepe sa scrii...
×