Gift Card – pentru cadouri inspirate si…practice

In cautarea cadoului perfect, adesea misiunea devine una dificila. Poate doresti sa oferi un dar special unor proaspeti parinti sau poate este momentul potrivit pentru a incanta cu un cadou unic de casa noua.

Indiferent de situatie, Lura iti ofera solutia ideala: un Gift Card care aduce cu sine flexibilitate si posibilitatea de a alege articole dintr-o gama generoasa de produse.

CUMPARA GIFT CARD!

50.00 lei100.00 lei

TERMENI SI CONDITII DE CUMPARARE A CARDURILOR CADOU

Cardurile cadou pot fi achizitionate doar de pe site-ul www.lura.ro. Orice persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani sau orice persoana juridica poate achizitiona carduri cadou. Cardurile cadou nu sunt nominale si pot fi utilizate de orice cumparator persoana fizica cu varsta de peste 18 ani sau de catre orice persoana juridica. Cardul cadou va fi incarcat cu suma solicitata de catre client, dupa comandarea acestuia de pe site-ul nostru si achitarea integrala a contravalorii acestuia.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A CARDURILOR CADOU

Cardurile cadou au o valabilitate de 12 luni de la data achizitiei, fara posibilitate de prelungire. Cardurile cadou pot fi utilizate doar pe www.lura.ro pentru o singura tranzactie sau mai multe. Nu se ofera rest la utilizarea cardurilor cadou. Valoarea produselor achizitionate trebuie sa fie egala sau mai mare decat valoarea cardului/cardurilor cadou utilizate pentru tranzactie. In cazul in care valoarea cumparaturilor depaseste valoarea cardului/cardurilor, diferenta va fi achitata prin orice alt mijloc de plata acceptat de catre Lura. Cardurile cadou nu pot fi utilizate pentru achizitia altor carduri cadou.

CONDITII DE RETUR

Produsele achizitionate cu card/carduri cadou pot fi returnate conform conditiilor serviciului de retur, mai putin in cazul comenzilor si produselor personalizate care nu se pot returna, conform legislatiei in vigoare. Contravaloarea va fi inscrisa pe un alt card cadou.
Cos
Logare

Nu ai cont inca?

Incepe sa scrii...
×