Despre Lura Studio

Se intampla sa nu avem nevoie de o solutie completa de amenajare pentru a fi nevoiti sa apelam la un designer de interior sau arhitect. De cele mai multe ori avem nevoie strict de un produs de mobilier, care stim deja si cum sa arate (pinterest rules!)

Fara un proiect de design insa, un producator de mobilier va executa produsul intocmai imaginii transmise sau a unei descrieri incomplete, fara a se implica in partea de functionalitate a acestuia in casa dvs considerand ca v-ati luat in calcul toate aspectele. Din pacate insa un produs nu functioneaza pentru toata lumea la fel, si ceea ce este potrivit intr-un spatiu nu este la fel de potrivit intr-o alta familie. Motivul pentru care facem mobilier pe comanda este ca fiecare spatiu este unic, fiecare familie este unica si fiecare membru al familiei este unic.

Daca un produs nu este potrivit clientului atunci munca mea este fara folos. De aceea am ales ca produsele Lura sa poata fi modificate si nu de putine ori plecam de la un produs si obtinem un altul sau schimbam pozitia mobilierului astfel incat sa fie in armonie cu nevoile pe care le are copilul si cu spatiul pe care il aveti disponibil.

Pentru ca am studiat designul interior nu pot trece peste aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand amenajezi un spatiu. Iar latura mea tehnica (sunt inginer constructor, daca nu stiati) ma trage intotdeauna catre functionalitate si siguranta. In plus sunt mama si am experimentat anumite etape de dezvoltare cu nevoile aferente, iar cel mai important este ca de 3 ani am discutat cu sute de parinti si am amenajat numai spatii destinate copiilor.

Ce fac eu ? DESIGN THINKING

if i had one hour to solve a problem, i would spend fifty-five minutes defining the problem, and five minutes on the solution”

(Albert Einstein)

DESIGN DE PRODUS

Produsele Lura trec printr-un proces detaliat de design thinking, de la identificarea nevoilor, la solutii de design, brain storming (ca nu prea stiu sa traduc termenul), fabricarea unui prototip, testarea acestuia si lansarea lor daca totul este asa cum ne dorim.

Recunosc ca avem produse facute si nelansate pentru ca nu ajuns inca la forma perfecta. Nu a fost timpul lor, inca.

Daca un produs a ajuns sa fie vandut, nu insemana ca partea de design s-a incheiat. Designul de produs este un proces care continua atat timp cat produsul este pe piata. De aceea feedbackul clientilor este inima designului de produs. Ati putea cred ca un feedback negativ este un lucru dur, insa nu este deloc asa. Doar tonul poate fi nepotrivit, feedbackul este intotdeauna binevenit chiar si negativ, pentru ca asa se rafineaza un produs.

SERVICE DESIGN

Analizez impreuna cu dvs daca ideile pe care le aveti, imaginile de pe internet sau proiectele de la arhitect sunt potrivite pentru dvs.

Daca vreti de exemplu sa faceti un dulap de jucarii, in primul rand ar trebui sa stiti ce jucarii punem acolo, le expunem sau le punem in cutii, ce dimensiune au cutiile pe care doriti sa le folositi, trebuie sa facem decupaj de plinta, acopera o priza functionala etc.

CONSULTANTA

care consta in sfaturi de amenajare sau schite rapide de mana si indelungi discutii (de cele mai multe ori pe whatapp cand copii dorm:) )pentru a gasi cele mai bune solutii.

De toate aceste servicii beneficiati gratuit comandand produsele Lura, fiecare lucru fiind gandit pentru a satisface o nevoie, nu doar pentru a face o vanzare.

Serviciile de design care nu sunt incluse sunt schite detaliate de design interior si randari. Pretul acestui serviciu porneste de la 300 euro/camera.