Consultanta Feng shui

Evaluarea feng shui este un proces de identificare a energiilor pozitive si negative dintr-un spatiu. O analiza completa include recomandari pentru cresterea energiei pozitive si scaderea efectelor energiei negative.  Se urmareste cresterea prosperitatii  si armonizarea relatiilor dintre oameni (sanatate, relatii , studii, statut social etc).

In Feng Shui exista 9 epoci care se schimba ciclic odata la 20 de ani. Incepand cu 2004 si pana in 2024 ne aflam in epoca lui 8. Energiile considerate pozitive in aceasta epoca sunt 8,9 si 1, energiile mai putin benefice dar fara influente asa negative sunt 4 si 6  iar energiile cu influente profund  negative sunt 2,3, 5 si 7. Energiile benefice trebuiesc amplificate iar energiile negative trebuiesc anihilate.

Analiza Feng Shui completa si cat mai exacta necesita deplasarea unui specialist Feng Shui la fata locului, pentru  masuratori indispensabile intocmirii raportului Feng Shui.

Pentru realizarea acestei analize sunt necesare:

1. Anul incheierii constructiei cladirii/ anul in care a fost dat in folosinta catre primul proprietar.
2. Planul apartamentului sau al cladirii.
3. Masurarea de catre specialist a orientarii fatadei cladirii, cu ajutorul busolei magnetice folosita in Feng Shui (luo pan-ul).

Feng-shui este o stiinta exacta bazata pe calcule matematice. Feng-shui nu inseamna sa ne cumparam un dragon, o broasca testosa sau alt animal si sa il pozitionam unde ni se pare ca da bine. Acesta este un feng-shui comercial care are o anumita legatura cu feng-shui ul adevarat, dar care aplicat gresit ne poate face mai mult rau decat bine.

Cand si de ce aveti nevoie de o consultanta Feng Shui pentru locuinta?

V-ati intrebat vreodata de ce intr-un anumit restaurant va simtiti bine desi nu este chiar cel mai stralucit sau de ce copilul invata mai bine in alt loc decat biroul lui? Este vorba desigur de energia acelui spatiu.  Daca energia dintr-un spatiu este pentru relaxare si somn si atunci nu va veti simti bine in acel spatiu daca este destinat unor activitati de studiu de exemplu, la fel cum nu va veti odihni bine intr-un spatiu cu o energie activa.

 Desigur ca cel mai indicat este sa se faca aceasta analiza inainte sa se achizitioneze o locuinta (preferabil inainte de a o cumpara), inainte de a construi o casa, sau inainte de a o renova pentru ca este mai usor sa faci anumite schimbari necesare.

Eu am pornit consulanta feng-shui pentru a obtine de la camerele copiilor tot ceea ce este mai bun. Pentru ca de mult ori, copiii nu se simt bine in camera lor, nu se odihnesc sau nu pot invata acolo.  Asadar va recomand, daca doriti sa stabiliti cea mai buna pozitie a dormitoarelor, sufrageriei, biroului sau camerelor de studiu pentru ca toti membrii familiei sa fie avantajati sa apelati la un consultant feng-shui.  Precizez totusi ca este posibil sa fie nevoie de amenajari interioare suplimentare, mutari de mobilier  etc pentru a obtine rezultatele dorite.

Prosperitatea , relatiile de cuplu/familie/prieteni sau chiar  starea de sanatate, toate aspectele vietii sunt influentate de energiile existente printre noi.

Energiile negative sunt si ele existente in Univers, trebuie doar sa le stim si sa le dezactivam. Pe cand activarea energiilor pozitive ne poate aduce cresterea prosperitatii,  o atmosfera placuta si confortabila in familie, un somn de calitate, sanatate fizica si mentala a tuturor membrilor familiei, succesul in studii si cariera al membrilor familiei si chiar sporirea sanselor de a gasi partenerul potrivit sau a face un copil.

Ceea ce este minunat, este ca efectele se vor simti foarte repede.  Dupa efectuarea analizei, vom pastra legatura cu clientul pentru a verifica schimbarile aparute.

COSTUL ACESTUI SERVICIU

Costurile unei consultante Feng Shui realizata de un consultatnt IFSA ( Asociatia Internationala de feng-shui)  variaza intre 3-5 euro/mp in functie de tipul locuintei si complexitatea lucrarii.

Consultant feng-shui

Raluca SCUTARU

Membru afiliat al Asociatiei Internationale de feng-shui IFSA

Pentru a primi o oferta personalizata ma puteti contata pe email la hello@lura.ro