Cine suntem

Sunt Raluca, fondator si manager Lura si mi-ar placea sa va ajut sa creati copiilor dvs o lume magica!

Pentru unii poate fi retrairea copilariei lor, dar pentru cei mai multi dintre noi e lumea pe care si noi ne-am fi dorit sa o fi avut-o cand am fost copii. Atunci erau alte timpuri, dar ma bucur ca lucrurile s-au schimbat si acum le putem aduce zambete pe buze si amintiri minunate din camera lor.

Sigur aveti idee despre cum v-ati dori sa arate camera copilului, dar nu toate ideile sunt usor de pus in practica.  Puteti gasi obiecte care va plac separat, dar care impreuna nu se potrivesc.  Puteti  cumpara lucruri de o calitate indoielnica, care apoi nu le puteti pune la indemana copiilor.  Puteti achizitiona lucruri supradimensionate pentru spatiul pe care il aveti. Probabil ca unele lucruri vi s-au intamplat deja cu alte ocazii. Pentru a obtine un aspect unitar, care inseamna de fapt o amenajare de succes, dar si pentru a economisi banii dati pe obiecte inutile, lucrurile trebuiesc privite in ansamblu de la inceput. Iar camera copilului necesita o atentie suplimentara, de aceea ne am specializat si va oferim servicii in special in acest sens.

Suntem de acord cu viziunea ca cei mici trebuie sa aibe acces la lucrurile pe care le folosesc. Acestea trebuie sa fie concepute astfel incat sa se evite pe cat posibil accidentele si foarte important din materiale de calitate care sa nu le puna in pericol sanatatea.

Ne puteti contacta fie ca aveti aveti nevoie sa gasiti doar un anumit obiect de decor,  sa aflati trucuri de design sau sa amenajati intreaga camera.