ce facem

Lura atelier executa piese de mobilier inspirate din nevoile actuale de dezvoltare a copiilor. Conform parentingului modern, pentru dezvoltarea independentei si a stimei de sine, copilul trebuie sa aiba acces la toate lucrurile care ii apartin – pat, jucatii, haine, de aceea se recomanda adaptarea mobilierului la inaltimea lui.

Executam piese de mobilier cu dimensiuni standard pe care le puteti comanda online din Lura shop sau personalizate nevoilor dvs in cazul in care aveti nevoie de altceva.

Fie ca aveti de mobiliat camera celui mic, poate o gradinita, sau un loc de joaca, am fi bucurosi daca ne alegeti sa gandim impreuna cu dvs si sa executam mobilierul necesar.

Incurajam folosirea lemnului natural fara substante periculoase  pentru copii. Mobilierul din pal este aternativa de compromis pe care o fac parintii din considerente economice. Recunoastem ca pretul este mai  mic si uneori acesta primeaza, insa cunoscand calitatea slaba si efectele daunatoare ale acestui material nu este sustinut de noi  in magazin, ci doar la comanda in functie de necesitatile clientului.

Un mobilier din lemn natural desi este mai scump, va arata mai bine, va dura mai mult,si  va oferi un mediu sanatos. Lemnul transmite vitalitate, poate fi usor reconditionat, revopsit, redesenat, pentru a fi în pas cu moda, de aceea este o investitie care merita.

Daca aveti intrebari cu privire la produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati.

De asemenea, daca aveti nevoie de executarea unor piese de mobilier care le ati vazut undeva si va plac, trimiteti-ne un email pe contact@lura.ro si va ajutam cu placere