executie

Atentie la detalii

Pentru siguranta copiilor, toate muchiile sunt rotunjite .

finisaje

Calitate premium

Fiecare milimetru este slefuit si verificat astfel incat sa rezulte o suprafata neteda, cat mai fina la atingere.

x
Calitate

materiale si accesorii

x
Personalizat

proiecte asa cum ai nevoie

Orice culoare

putem vopsi in orice nuanta

d
transport

oriunde in Romania

forta creatoare

magia incepe in atelier

puteti comanda online

Livram oriunde in Romania

prin curier rapid sau cu echipa Lura in Bucuresti si imprejurimi

materiale

Lemn masiv

Pentru cadrul de rezistenta al casutei, folosim lemn de pin import Austria cu rezistenta mecanica mare, incadrate in Clasa de calitate I. Datorita umiditatii scazute si a faptului ca sunt inlaturate defectele lemnului (noduri, fisuri), acesta nu isi modifica dimensiunile. Tendinta de a crapa si fisura este posibila, dar este foarte mica. Nu se pot compara cu profilele de lemn din magazinele de bricolaj care prezinta abateri inca de la cumparare. Pinul este una dintre cele mai utilizate materii prime lemnoase din lume deoarece creste rapid in Scandinavia dar si în plantatii private din întreaga lume. In acest fel folosim un material natural, insa protejam si mediul inconjurator.

somiera

lamele elastice

Pentru ca de cele mai multe ori unul dintre parinti doarme cu cel mic, lamelele folosite pentru somiera sunt similare cu cele pentru paturile de adulti. Lamelele sunt elastice si resistente, debitate la masurile necesare fiecarui pat. Pentru latimi de pat mai mari de 120 cm, somiera este impartita in 2 astfel incat lamelele sa reziste solicitarilor. Somiera este tip”rola”. Se poate ridica si pune foarte usor astfel incat sa stergeti sub pat daca este nevoie.

finisaje

vopsea pe baza de apa

Deoarece copiii vin în contact zilnic cu lacul mobilierului, este important sa va asiguram ca substantele folosite pentru finisajul mobilierului sunt de origine naturala:  lacuri si vopsele pe baza de apa, ceara de lemn pe baza de ceara de albine, uleiuri cerate si emulsii din seminte si/sau rasini naturale fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici. Sunt o sumedenie de situatii in care vopseaua eco este aproape obligatorie. Un prim exemplu ar fi camerele pentru copii, in care ultimul lucru pe care ni-l dorim este degajarea vaporilor toxici, caracteristica vopselelor „clasice”. Un alt caz la fel de imperios este cel al persoanelor alergice la substantele chimice (din ce in ce mai numeroase in societatea moderna). Se poate obtine orice nuanta doriti. Pentru vopsire  trebuie sa aveti in vedere ca produsele manufacturate si cele din materiale naturale precum pielea, lemn masiv, furnir, nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Vopsirea se realizeaza in 3 straturi (unul de grund si doua de vopsea/lac)

la produsele dvs lucreaza

tamplari cu experienta