Lura atelier

Ce facem?

Lura atelier executa piese de mobilier inspirate din nevoile actuale de dezvoltare a copiilor. Conform parentingului modern, pentru dezvoltarea independentei si a stimei de sine, copilul trebuie sa aiba acces la toate lucrurile care ii apartin – pat, jucatii, haine, de aceea se recomanda adaptarea mobilierului la inaltimea lui.

Executam piese de mobilier cu dimensiuni standard pe care le puteti comanda online din Lura shop sau personalizate nevoilor dvs in cazul in care aveti nevoie de altceva.

Fie ca aveti de mobiliat camera celui mic, poate o gradinita, sau un loc de joaca, am fi bucurosi daca ne alegeti sa gandim impreuna cu dvs si sa executam mobilierul necesar.

Incurajam folosirea lemnului natural fara substante periculoase  pentru copii. Mobilierul din pal este aternativa de compromis pe care o fac parintii din considerente economice. Recunoastem ca pretul este mai  mic si uneori acesta primeaza, insa cunoscand calitatea slaba si efectele daunatoare ale acestui material nu este sustinut de noi  in magazin, ci doar la comanda in functie de necesitatile clientului.

Un mobilier din lemn natural desi este mai scump, va arata mai bine, va dura mai mult,si  va oferi un mediu sanatos. Lemnul transmite vitalitate, poare fi uşor recondiţionat, revopsit, redesenat, pentru a fi în pas cu moda. de aceea este o investitie care merita.

Daca aveti intrebari cu privire la produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati.

De asemenea, daca aveti nevoie de executarea unor piese de mobilier care le ati vazut undeva si va plac, trimiteti-ne un email pe contact@lura.ro si va ajutam cu placere

Ce materiale folosim?

Ce material folosim? Cele mai bune pentru copii!

  • Pinul este una dintre cele mai utilizate materii prime lemnoase din lume deoarece creste rapid in Scandinavia dar si  în plantatii private din întreaga lume. El are o textura uniforma , se finiseaza bine si rezista la contractie, umflare si deformare. Este utilizat chiar în constructia de case pe structura de lemn.
  • Lemn de pin pe care il folosim este din import Austria cu toate verificarile de calitate sirezistenta. Este bine uscat si in plus este stratificat, o caracteristica care ii  ofera o rezistenta mai mare in timp, astfel incat sa nu se curbeze dupa 1 luna cum se intampla cu materialele de calitatea a II-a din magazinele de bricolaj .Ii rotunjim fiecare muchie, pentru ca ne place sa stim ca cei mici sunt cat se poate de protejati. Siguranta copilului acasa este responsabilitatea fiecaruia desigur,  insa ce putem face noi, facem cu simt de raspundere. Destul ca trebuie sa  ii mai ferim de colturile meselor, bibliotecilor sau altor corpuri de mobilier pe care le are fiecare pe acasa.Il slefuim bine, si cand zic bine inseamna chiar bine. Fiecare milimetru este slefuit manual si verificat astfel incat sa rezulte o suprafata neteda, cat mai fina la atingere. Sigur ca poti finaliza patul si fara aceasta procedura migaloasa, dar cand dai cu mana si iti intra o aschie ca in gardul de la bunica parca nu mai e asa frumos.
    Avantajele patului de pardoseala le puteti citi aici
  • Somiera este din lamele rezistente de lemn de fag debitate la masurile necesare fiecarui client. Pentru latimi de pat mai mari de 120 cm, somiera este impartita in 2 astfel incat lamelele sa reziste solicitarilor unui copil caruia ii place cu siguranta sa sara in pat
  • Deoarece copiii vin în contact zilnic cu lacul mobilierului, este important sa va asiguram ca substantele folosite pentru finisajul mobilierului sunt de origine naturala:  lacuri si vopsele pe baza de apa, ceara de lemn pe baza de ceara de albine, uleiuri cerate si emulsii din seminte si/sau rasini naturale. Sunt o sumedenie de situatii in care vopseaua eco este aproape obligatorie. Un prim exemplu ar fi camerele pentru copii, in care ultimul lucru pe care ni-l dorim este degajarea vaporilor toxici, caracteristica vopselelor „clasice”. Un alt caz la fel de imperios este cel al persoanelor alergice la substantele chimice (din ce in ce mai numeroase in societatea moderna)Substantele folosite pentru finisaje sunt lacuri naturale pe baza de apa, sau uleiuri naturale, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxiciSe poate vopsi orice culoare. mentionati culoarea dorita in formularul de comanda.Pentru vopsire  trebuie sa aveti in vedere ca produsele manufacturate si cele din materiale naturale precum pielea, lemn masiv, furnir, nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Cumparatorul este de acord cu faptul ca produsele din lemn masiv pot prezenta mici crapaturi sau noduri în functie de natura lemnului sau ca pot aparea mici crapaturi functie de conditiile în care sunt pastrate produsele . Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

Timp de executie

Produsele din stoc se livreaza in 1-3 zile lucratoare.

In general, produsele Lura sunt facute pe comanda, iar termenul de executie este intre 20-40 zile lucratoare de la plata avansului. Poate varia in functie de volumul si complexitatea comenzilor primite. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.

Termenul de executie pentru produsele executate manual (nu lucram cu roboti ca sa stim totul exact), este unul estimat pe baza altor lucrari similare executate.  Acesta poate varia fata de cel comunicat initial, insa va asiguram ca inceracam intotdeauna finalizarea cat mai rapida a comenzilor.

Comanda personalizata

Stim ca in general camerele copiilor sunt cele mai mici, desi au rol si de dormitor, si de birou si de loc de joaca. Pentru a putea indeplini cu success toate aceste lucruri, de multe ori este nevoie de adaptarea mobilierului la dimeniunile camerei.

Va putem ajuta si daca aveti nevoie de mobilier gandit pentru functionalitati speciale cum ar fi o gradinita, un loc de joaca sau o parte din restaurant/ magazin dedicat celor mici.

Impreuna cu dvs si echipa Lura Studio, putem gandi si gasi cele mai bune solutii pentru optimizarea spatiului de care dispuneti.

Puteti personaliza si produsele din Lura shop, alegand culoarea adecvata amenajarii dvs.

Produsele personalizate sau executate pe comanda nu pot fi returnate.

Daca aveti intrebari sau doriti sa apelati la serviciile noastre, asteptam pe vesti de la dvs!