DESIGN INTERIOR

Servicii design interior

Sigur aveti idee despre cum v-ati dori sa arate camera copilului, dar nu toate ideile sunt usor de pus in practica.  Puteti gasi obiecte care va plac separat, dar care impreuna nu se potrivesc.  Puteti  cumpara lucruri de o calitate indoielnica, care apoi nu le puteti pune la indemana copiilor.  Puteti achizitiona lucruri supradimensionate pentru spatiul pe care il aveti. Probabil ca unele lucruri vi s-au intamplat deja cu alte ocazii. Pentru a obtine un aspect unitar, care inseamna de fapt o amenajare de succes, dar si pentru a economisi banii dati pe obiecte inutile, lucrurile trebuiesc privite in ansamblu de la inceput. Iar camera copilului necesita o atentie suplimentara, de aceea ne-am specializat si axat doar in acest sens.

Suntem de acord cu viziunea ca cei mici trebuie sa aibe acces la lucrurile pe care le folosesc. Acestea trebuie sa fie concepute astfel incat sa se evite pe cat posibil accidentele si foarte important din materiale de calitate care sa nu le puna in pericol sanatatea.

Ne puteti contacta fie ca aveti aveti nevoie sa gasiti doar un anumit obiect de decor,  sa aflati trucuri de design sau sa amenajati intreaga camera. Consultanta este GRATUITA. In cazul in care aveti nevoie si de o schita ca sa va dati seama cum va arata camera, costul este de 500 ron.

Doar pentru ca aveti copii, nu inseamna ca toata casa trebuie sa fie un haos. Intr- adevar camerele de copii sunt foarte mici desi au cele mai multe roluri de indeplinit. Cum sa faceti sa fie si dormitor, si birou si loc de joaca, eventual si pentru 2 copii? Cu solutii bine gandite de la inceput.

Poate necesita o investitie initiala, insa castigul este mult mai valoros.

Pentru orice sfat sau consultanta specializata va asteptam cu drag la studio cu o programare in prealabil.

Nu ezitati sa ne contactati telefonic de luni pana vineri intre orele 10-16. De asemenea, ne puteti scrie oricand pe email la contact@lura.ro sau completa formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp.